buddha
Stress Release treat ofwel een behandeling met de nadruk op ontspanning en anti stress!
Deze nieuwe behandeling is gericht op het tot rust komen en op het ontspannen van lichaam en geest. Massage, warmte, stilte en verzorging staan centraal in een zeer ontspannende ambiance. Uw zintuigen worden tot rust gebracht met oa aromatherapie. Ook het anti-stress mineraal magnesium heeft een centrale rol in deze behandeling. Magnesium ontspant en kan behulpzaam zijn bij stressklachten.
Praten mag, vooral als er bijvoorbeeld iets opkomt tijdens de voetmassage en je de behoefte voelt dat te uiten, maar een uur in stilte ontspannen en genieten kan ook. Het is allemaal goed!

De behandeling bestaat uit:

- een warm voetbad- een reiniging van het gelaat, hals en decolleté
- een uitgebreide ontspanningsmassage van voeten en onderbenen waarbij magnesiumolie wordt gebruikt
- een oogmasker / -kussen met etherische olie
- een serum op maat welke wordt ingerold met de rozenkwartsroller waarmee de doorbloeding en lymfedrainage wordt gestimuleerd
- een uitgebreide ontspanningsmassage van decolleté, gezicht, oogcontour, hals, nek en schouders
- een hoofdhuidmassage (indien gewenst)
- naverzoring op maat

KENNISMAKINGSPRIJS: € 50,-

Hoewel in de meeste van mijn behandelingen ontspanning en rust aan bod komen, is deze behandeling volledig gericht op ontspanning en stressreductie en minder op huidverbetering of huidverzorging. De massages duren bijvoorbeeld langer en de nadruk ligt op ontspanning en rust. Vind je het fijn om dit te combineren met huidverzorging of -verbetering? Dat kan natuurlijk ook. Dan wordt die behandeling flink uitgebreider en reken ik bovenop de standaardprijs van de andere behandeling (bv de Classic of de Special Fleece) een meerprijs. Ook kan deze stress release behandeling tegen meerprijs worden uitgebreid met servicebehandelingen zoals epileren, harsen en verven.

© 2018 Natural beauty dierdonk. All Rights Reserved.

Free Joomla! template by L.THEME